< Vorige pagina

Floris van Bommel

  • Floris van Bommel
Aantal
Filteren
Filters

Floris van Bommel

In het jaar 1996 ontstond het merk Floris van Bommel als onderdeel van het in 1734 opgerichte Van Bommel schoenen dat inmiddels door de negende generatie wordt geleid. De Floris van Bommel lijn staat sindsdien synoniem voor jonge, stijlvolle schoenen en (bijpassende) riemen. Bovendien draagt Floris van Bommel hetzelfde kwaliteitskenmerk als Van Bommel, die de schoenen met de Goodyear- maakwijze nog steeds in eigen fabriek te Moergestel, Nederland maakt.

Naast klassieke modellen maakt Floris van Bommel vooral casual en sportieve schoenen van hoogwaardig leer met gebruik van nieuwe technieken en verassende kleuren. Ook experimenteert Floris van Bommel met prachtige kleurige prints en vooruitstrevende modellen waarbij comfort, functionaliteit en kwaliteit altijd voorop staan. Naast Floris van Bommel kan je ook bij Nolten Schoenen terecht voor de van Bommel collectie schoenen en riemen.

Floris van Bommel online bestellen

Bekijk de collectie van Floris van Bommel bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Floris van Bommel