< Vorige pagina

Meisjes Babyschoenen

Aantal
Filteren
Filters

Meisjes babyschoenen

Sommige dingen zijn in het klein nét iets leuker. Dat geldt zeker voor meisjes babyschoenen. De eerste schoentjes voor uw baby zijn er in de leukste prints en kleuren. Maar babyschoenen en babyslofjes kiest u niet alleen uit op het mooie uiterlijk. Juist het materiaal waarvan de babyschoentjes gemaakt zijn is erg belangrijk.

Voor de kleinste meisjes die volop aan het ontdekken zijn door te kruipen en tijgeren heeft Nolten babyslofjes van Develab in de collectie. Deze slofjes zijn gemaakt van ademend en flexibel leer, perfect voor kleinste voetjes. Ook het merk Bardossa begrijpt dat de eerste stapjes van uw kindje erg belangrijk zijn. De meisjes babyschoenen van Bardossa zijn daarom uitgevoerd met een flexzool waardoor de voet een goede demping heeft tijdens het lopen.

Gaat het lopen van uw kindje met stappen vooruit? Bekijk dan eens de collectie van Shoesme. De Shoesme Baby-proof collectie en Shoesme Extreme Flex collectie zijn ook voorzien van flexibele zolen en hebben een fijne demping, stabiliteit en grip.

Populaire schoenenmerken voor volwassen brengen de leukste modellen voor baby’s uit. De Adidas meisjes babyschoenen en Ugg meisjes babypantoffels zijn nog leuker aan kleine voetjes dan bij volwassenen. Ook het Braziliaanse merk Havaianas brengt de populaire collectie voor baby’s uit. Zo matchen u en uw mini-me ook op zomerse dagen!

Meisjes babyschoenen online bestellen

Bekijk de collectie meisjes babyschoenen op Nolten.be en bestel direct veilig via de webshop. Uw babyschoenen worden binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden. Bent u niet tevreden over uw aankoop dan kan u die gratis retourneren en wordt uw aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.