< Vorige pagina

Merk

Hakhoogte

Prijs

Timberland

  • Timberland
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters
Timberland Tallulah May Black Timberland Tallulah May Black
30%
Timberland Tallulah May Black
€ 99,95 € 69,97
Timberland Tallulah May Rust Timberland Tallulah May Rust
30%
Timberland Tallulah May Rust
€ 99,95 € 69,97
Timberland Brooklyn Black Timberland Brooklyn Black
ECO
20%
Timberland Brooklyn Black
€ 74,95 € 59,96

Timberland

Timberland heeft een uitgesproken herkenbaar design waarbij vooral de enkelboots zoals de Timberland Manchet Boot, Cupsole Chukka Boot en Deering Boot bekende ontwerpen zijn. Enkele van de schoenen van Timberland zijn zelfs al klassiekers die sinds de oprichting van het merk in 1973 te Boston Amerika tot de collectie behoren.

Timberland is er voor jong en oud en zijn er modellen voor dames, heren, jongens en meisjes. De robuuste uitstraling van Timberland schoenen is inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken.
Timberland staat dan ook bekend om sportieve en stoere schoenen maar ook zomerse comfortabele sandalen en instappers behoren tot de schoenencollectie waarbij Timberland zich meer en meer heeft gespecialiseerd in de beste productietechnieken op het gebied van kwalitatieve outdoor en casual schoenen.

Timberland online bestellen

Bekijk de collectie van Timberland bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.