< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Prijs

Waldlaufer

  • Waldlaufer
Aantal
Filters
Filters

Wäldlaufer

Het merk Waldläufer uit Schwanheim maakt al sinds 1960 dames- en herenschoenen. Wäldlaufer is gespecialiseerd in het vervaardigen van echte comfort schoenen. Met extra aandacht voor de pasvorm en het loopcomfort van de schoenen. Bij de maakwijze heeft Waldlaufer ook aandacht voor het gewicht, de sluiting rondom de hiel en de verschillende breedtematen. Wäldlaufer maakt leesten van wijdte G (normaal) tot en met wijdte M (extra breed). De binnenzolen van Waldlaufer zijn uitneembaar, wat de schoenen geschikt maakt voor (orthopedische) inleg- of steunzolen. Nolten heeft een uitgebreide collectie van Waldlaufer dames- en herenschoenen. Van sandalen tot veterschoenen en van laarsjes tot wandelschoenen.

Wäldlaufer online bestellen

Bekijk de collectie van Wäldlaufer bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.