Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Heren Accessoires

Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Heren accessoires

Kleding maken de man, maar accessoires maken een outfit pas echt compleet. Een riem die niet past bij de schoenen of een paar sokken die volledig uit de toon vallen kunnen een outfit breken. Het zit hem in de details, dus mannen: kies uw heren accessoires met zorg uit.

Bij een mooi pak met nette veterschoenen of chique gespschoenen hoort een bijpassende heren riem. De schoenen van Magnanni en Floris van Bommel zijn verkrijgbaar met een bijpassende riem. Zo gaat u volledig in stijl naar kantoor en zijn uw heren accessoires mooi op elkaar afgestemd.

Met heren accessoires kunt u uw look ook een leuke twist geven. De grappige sokken van Alfredo Gonzales en Xpooos zijn hiervan een goed voorbeeld. Deze leuke sokken zijn verkrijgbaar in grappige prints en kleuren. Als u deze sokken ’s ochtends aandoet bent u gelijk in een goed humeur. Een beter begin van uw dag is er niet.

De heren accessoires van Nolten passen altijd helemaal bij het seizoen. Bekijk de hele collectie en ontdek de laatste trends.

Heren accessoires online bestellen

Bekijk de collectie heren accessoires op Nolten.be en bestel direct veilig via de webshop. Uw accessoire wordt binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden. Bent u niet tevreden over uw aankoop dan kan u die gratis retourneren en wordt uw aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.