Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Betalen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. De prijzen die op onze website staan vermeld, zijn gelijk aan de prijzen in onze winkels.

Uw bestelling betalen

U kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren via uw eigen bank of met uw creditcard. Bij betaling met een creditcard wordt het geldbedrag direct belast op de betreffende creditcard.

Veilig betalen

Alle transacties bij Nolten zijn beveiligd. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Terugbetaling van uw retourzending

Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht en de artikelen zijn correct geretourneerd, wordt het betreffende aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop terugbetaald. Indien alle artikelen van de bestelling worden geretourneerd worden ook de eventuele verzendkosten terugbetaald. Geretourneerde artikelen moeten voldoen aan de gestelde retourvoorwaarden.

Onze betaalmethoden

Nolten accepteert onder andere Bancontact, KBC, ING Home, Belfius, iDeal, Visa, MasterCard, American Express en PayPal.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.