< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Materiaal

Voering

Prijs

Santoni

  • Santoni
Aantal
Filters
Filters

Santoni

Luxe, design en perfectie staan nog altijd voorop sinds de oprichting in 1975. Santoni blijft dan ook trouw aan haar visie in het verfijnen van het culturele erfgoed van vakmanschap en de Italiaanse uitmuntendheid. Met de oprichting van het haut de gamme schoenen laboratorium door Andrea Santoni, heeft hij de erfenis van het merk overhandigd aan zijn zoon Giuseppe, die Made in Italy combineert met traditie en innovatie evenals een moderne houding met savoir-faire.

De kenmerkende eigenschappen van het zuivere Made in Italy zijn ongewijzigd. Kwaliteit, passie voor details en handgemaakt vakmanschap zijn de onderscheidende kernelementen van Santoni herenschoenen in de exclusieve club van de meest bekende en herkenbare luxe merken van de wereld. Traditie en innovatie zijn de parallele pijlers waarmee Santoni heeft gebouwd aan succes. Dankzij de perfecte combinatie van traditionele productietechnieken, zoals de mogelijkheid van het maken van geheel op maat gemaakte schoenen en de evolutie in onderzoek en ontwerp.

De erfenis wordt bewaakt door de vakmeesters, waarvan sommige sinds 1975 in het bedrijf werken en de oorspronkelijke passie voor extreme kwaliteit en schoonheid in leven houden. Naast de samenwerking met topmerken, biedt Santoni veterschoenen, gespschoenen, instapschoenen en exclusieve sneakers voor de man voor informele of geklede gelegenheden.

Santoni online bestellen

Bekijk de collectie van Santoni bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.