Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Klantbeoordelingen

Op deze pagina kunt u zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.



10
Sandra
Haarlem
26 november 2022
Draag al jaren durea maat k, fijne comfortabele schoenen waar ik een aantal jaren plezier van heb
8
Monica
Harderwijk
26 november 2022
Had deze laarsjes al jaren en wilde weer dezelfde
8
Monica
Den Haag
26 november 2022
Everything as expected
10
paul
Blaricum
25 november 2022
Fijne schoenen! Goed verpakt, op de hoogte gehouden van de bestelling en op tijd geleverd.
10
Katrien
Gent
25 november 2022
Ik had bvb nog recht op een korting en was de code vergeten in te geven. Ik stuurde een mail naar de klantendienst en die hebben de korting onmiddellijk op mijn rekening gestort. Heel correct dus en ik koop zeker opnieuw bij jullie. Katrien
10
Ellen
Ertvelde
24 november 2022
Mijn artikel werd snel geleverd maar jammer genoeg pasten de schoenen niet. Ik nam contact en kreeg heel snel een label om mijn artikel gratis te retourneren. Ik kreeg ook vlot mijn geld teruggestort
10
Eric
Muiden
24 november 2022
Ben heel blij met de cv levering van de schoenen. Prima op tijd en goed verpakt
10
Marleen
2940 putte -stabroek /België
24 november 2022
Reeds 2 bestellingen on line gedaan Altijd snelle levering Top service
10
Addy Korteweg
Dalfsen
23 november 2022
Aangezien Ik een verkeerde maat had besteld ging Ik het predikt ruilen voor een grotere maat. Binnen 2 dagen had ik de nieuwe maat binnen.
9
Henk
Westerbork
23 november 2022
Prima service door klantvriendelijke en deskundige medewerkers.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.