Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Klantbeoordelingen

Op deze pagina kunt u zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.



10
Maurice&Anita
Zoetermeer
27 januari 2022
Mooie collectie met de beste merken!leuk spaarsysteem en prima advies!koop hier al vele jaren!
8
Sijgje
Delft
27 januari 2022
Goede service.
10
Marjan
's-Heerenberg
27 januari 2022
Mijn bestelling was snel geleverd, met track en tracé te volgen. Goede sale! Alles top!
10
Jolanda
s-Hertogenbosch
27 januari 2022
Duidelijke site mooie schoenen. Snelle levering goed afgeprijsd.Hekaas paste mijn steunzolen er niet in dat vond ik heel erg want waren hele mooie schoenen. Geen probleem met terug sturen
10
Andrea
Rotterdam
27 januari 2022
Via de website besteld, 1 dag later al ontvangen. Mooie schoenen met korting gekocht.
9
Naomi
Enschede
27 januari 2022
Snelle levering en vriendelijke mensen. Toen ik per ongeluk 2 keer had besteld werd het snel geannuleerd en kreeg ik bevestiging mail. Bestel zeker nog eens.
10
Yvonne
Delft
26 januari 2022
Prima
7
Sonja
Landen (België)
26 januari 2022
Bestelling verliep vlot. Levering snel. Terugbetaling ook snel.
10
Marcia
Waddinxveen
26 januari 2022
Top
9
Judicine Ledeboer
Den Haag
26 januari 2022
Het bestellen via internet ( in de lock down) ging heel goed. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat de schoenen in de winkel in Den Haag lagen. Ik ben ze toen gaan ophalen. Helaas pasten de schoenen niet goed. Ze waren heel smal. Op de beschrijving stond dat ze de maat hadden die de maat aangaf. Wellicht goed om bij dit soort schoenen erbij te zetten dat ze 'smal' vallen (korte laarsjes). Het terugbrengen ging goed en terugbetaling was binnen een week geregeld. Heel tevreden.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.