Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Klantbeoordelingen

Op deze pagina kunt u zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.



10
Marjolein
Waalre
04 juli 2022
Prima schoen, snelle levering, goed verpakt
10
Nicole
Landgraaf
03 juli 2022
Heerlijke zittende schoenen. Vooral als je steunzolen hebt. Is deze sandaal een fijn alternatief.
9
A. Van Els
Wanssum
03 juli 2022
Snelle levering. Fijn dat achteraf betalen mogelijk is. Pas altijd graag eerst voor betaling.
10
Inge
Den Haag
03 juli 2022
Goede merken met pasvorm! Fijne medewerkers, die meedenken en adviseren. Uitstekende, klantvriendelijke service! Een aanrader voor een ieder die mooi wil zijn en prettig door het leven wil lopen!!!
7
Christine
Houten
02 juli 2022
PrimA. Fijne Durea s
6
Caroline
Gent
02 juli 2022
Moeilijk betalen vanuit Belgie. Gedoe met kaart enz.
8
MICHEL
Breda
02 juli 2022
Jammer dat de kleur van de schoenen op de site totaal niet overeenkomt met de geleverde schoenen. Maar dit is niet een reden om de schoenen te retourneren.
10
Isabel
Antwerpen
01 juli 2022
Voldoende ruim aanbod in gekende merken met een dankbare korting! Binnen de 48u reeds geleverd; product beantwoordde aan de verwachtingen, netjes en verzorgd verpakt. Benieuwd naar meer!
10
Maud Hubrecht
Marke
30 juni 2022
Vlot en correct
10
Maria
Den Hoorn
30 juni 2022
Ik vind de bediening in Delft altijd heel goed, heel voorkomend en behulpzaam. Dit is de reden dat ik nu online heb durven te bestellen. Op dit moment ben ik niet zo goed ter been om naar de winkel te gaan. Heel fijn dat mijn schoenen zo snel bezorgd zijn en op de aangegeven tijd.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.