Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Nolten Vouchers & Giftcards

Op deze pagina vindt u informatie over vouchers en cadeaubonnen van Nolten. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Nolten Giftcards

Leuk om te geven of om te krijgen. Nolten Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar in onze winkels. U kunt zelf bepalen welk bedrag u aan de cadeaubon wilt toekennen. Nolten cadeaubonnen zijn in de winkel te verzilveren bij het afrekenen van uw aankoop en online kunt u de code verzilveren door deze in te voeren bij “voucher inwisselen” op de Shopping Bag pagina.

Als u een Nolten Cadeaubon hebt verzilverd en u retourneert uw winkelaankoop, dan krijgt u van het bedrag van de cadeaubon en nieuwe cadeaubon uitgereikt. Retourneer u uw online bestelling dan ontvangt u een digitale cadeaubon op het opgegeven e-mailadres van uw bestelling met een nieuwe code.

Nolten Vouchers & Kortingscodes FAQ

Vouchers van Nolten zijn in de winkel en online te verzilveren. Hierna vindt u de meest gestelde vragen over Nolten Vouchers.

Ik heb mijn Nolten Extra punten verzilverd bij mijn aankoop en retourneer mijn aankoop. Wat gebeurt er met mijn gespaarde punten?
Brengt u uw winkelaankoop terug in de winkel dan worden uw punten teruggeboekt op uw Nolten Extra account. Retourneer u uw online aankoop dan ontvangt u een digitale cadeaubon op het opgegeven e-mailadres van uw bestelling met een code die u online of in de winkel kunt verzilveren.

Waar kan ik mijn persoonlijke Nolten Extra voucher terugvinden?
Als u een persoonlijke Nolten Extra voucher heeft ontvangen en deze is nog geldig, dan logt u in op uw account op onze website om die te kunnen zien. Kunt u niet (meer) inloggen en uw e-mailadres wordt herkend, vraag dan een wachtwoord op. Uw voucher vind u in uw account onder mijn vouchers.

In onze winkel geeft u uw naam, postcode en eventueel uw e-mailadres op van uw Nolten Extra account. Onze medewerkers zien direct of er een voucher voor u klaarstaat. Nolten Extra vouchers zijn eenmalig geldig. Bij retourneringen wordt niet opnieuw een voucher verstrekt.

Hoe kan ik mijn persoonlijke voucher inwisselen?
Uw persoonlijke Nolten Extra voucher wordt (mits geldig) in de winkel verzilverd bij uw volgende aankoop tenzij u zelf besluit de voucher nog niet in te wisselen.

Om uw persoonlijke voucher online in te wisselen, moet u ingelogd zijn bij het bestellen. Weet u uw wachtwoord niet meer vraag dan een nieuw wachtwoord op om in te loggen. Uw persoonlijke voucher vind u terug op de betaalpagina in het bestelproces. Hier kunt u de voucher selecteren en inwisselen bij uw aankoop.

Hoe kan ik mijn kortingscode inwisselen?
Kortingscodes zijn, tenzij anders vermeld, alleen online te besteden. U kunt de code inwisselen door deze in te voeren in de Shopping Bag bij het bestellen. Aan kortingscodes zijn verschillende voorwaarden verbonden. Het is mogelijk dat de kortingscode alleen geldig is op geselecteerde items, een bepaalde periode of een speciale actie.

Kan ik meerdere vouchers, kortingscodes en/of punten bij dezelfde aankoop verzilveren?
U kunt afhankelijk van de voorwaarden maar 1 cadeaubon, kortingscode of voucher tegelijk bij uw aankoop verzilveren eventueel in combinatie met uw gespaarde punten.

Persoonlijke Nolten Extra vouchers kunt u zowel online als in de winkel samen met uw gespaarde punten inwisselen. Online doet u dit op de betaalpagina bij het bestellen en in de winkel kunt dit met uw Nolten Extra account door uw naam, postcode en eventueel uw e-mailadres op te geven bij onze medewerkers vooraf aan het afrekenen.

Stel uw vraag over vouchers en giftcards?
Klik hier om een e-mail te sturen of bel +31 (0)70 338 9366

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.