Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Jongens Sandalen

Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Jongens sandalen

Lekker he, als het ’s avonds langer licht is? Dat betekent dat we nóg langer kunnen buitenspelen. En als het warm genoeg is doen we dat natuurlijk het liefst op onze jongens sandalen.

Jongens houden er nou eenmaal van om buiten op avontuur te gaan. En als u op avontuur gaat, dan wilt u een paar praktische stappers. Nolten heeft daarom kids sandalen die helemaal voldoen aan de wensen van jongens: lekker stoer en functioneel. Maar aan papa en mama wordt ook gedacht want onze jongens sandalen zijn ook leuk om te zien en gemaakt van stevige materialen.

Sandalen voor kinderen moeten tegen een stootje kunnen. De sportieve Skechers sandalen of jongens Timberland sandalen voldoen volledig aan deze eis. Maar ook de kind sandalen van Teva zijn gemaakt van valide materialen. Ontzettend populair zijn de sandalen met een voetbed van kurk. Bent u op zoek naar een jongens sandaal met een comfortabel voetbed van kurk? Bekijk dan de jongens Birkenstock sandalen of de jongens Kipling sandalen.

Jongens sandalen online bestellen

Bekijk de collectie jongens sandalen op Nolten.be en bestel direct veilig via de webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Bent u niet tevreden over uw aankoop dan kan u die gratis retourneren en wordt uw aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.