< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Stijl

Prijs

Durea

  • Durea
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Durea Schoenen

Durea schoenen is specialist in comfort schoenen en bekend om de goede pasvorm. De leest van de Durea schoenen worden volgens de laatste kennis op het gebied van orthopedie ontwikkeld. Durea maakt leesten van wijdte D (extra smal) tot en met wijdte M (extra breed). De kracht van de Durea pasvorm ligt hem in de 4 ‘liefden voor je voeten. Extra teenruimte, wijdtematen, verwisselbare voetbedden en een goede hielaansluiting. De combinatie van deze 4 focuspunten zorgt er voor dat een schoen van Durea voor elke voet een optimale pasvorm in de collectie heeft.

Durea online bestellen

Bekijk de collectie van Durea bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.