Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Geslacht

Uitneembaar voetbed

Prijs

Durea

  • Durea
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Het merk Durea

Het verhaal van Durea begint in 1939. Petrus van Drunen begon toen Van Drunen’s Schoenfabriek. Door de komst van de oorlog bleef de productie een tijd stilliggen, maar in 1946 werd de draad weer opgepakt. De zoons van Petrus van Drunen kwamen in het bedrijf en het bedrijf ging verder onder de naam Durea. In de jaren daarna groeide het bedrijf en inmiddels worden jaarlijks vele paren damesschoenen verkocht.

Durea Schoenen

Durea schoenen is specialist in comfort schoenen en bekend om de goede pasvorm. De leest van de Durea schoenen worden volgens de laatste kennis op het gebied van orthopedie ontwikkeld. Durea maakt leesten van wijdte D (extra smal) tot en met wijdte M (extra breed). De kracht van de Durea pasvorm ligt hem in de 4 ‘liefden voor je voeten. Extra teenruimte, wijdtematen, verwisselbare voetbedden en een goede hielaansluiting. De combinatie van deze 4 focuspunten zorgt er voor dat een schoen van Durea voor elke voet een optimale pasvorm in de collectie heeft. Durea veterschoenen zijn ideaal voor wandelingen of gevoelige voeten. Voor in de zomer heeft Durea ook comfortabele sandalen en ballerina's

Durea online bestellen

Bekijk de damescollectie van Durea online bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retournering wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.