Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Hakhoogte

Prijs

Giorgio 1958

  • Giorgio 1958
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Handmade Giorgio 1958

Het verhaal van Giorgio begint in 1958 met de productie en verkoop van klassieke schoenen voor de Italiaanse markt in een klein fabriekje met Giorgio Cugnigni, Lino Donnari en Marcello Fratini. Italië was de springplank naar overzeese markten, waarna het merk succes en meer prestige heeft verworven. Het succes van Giorgio 1958 is mede afkomstig van een aantal belangrijke factoren, 100% made in Italy vakmanschap: de kwaliteit van het leer; de nauwgezette aandacht die wordt besteed aan alle stadia van het productieproces; het vermogen de smaak van de mensen te begrijpen en zonder enige twijfel, de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Vakmanschap ontmoet elegantie bij Giorgio. blake stitching of met de hand polijsten, zijn slechts een paar van de crafting processen die gebruikt worden voor Giorgio 1958 schoenen. Het maken van hoogwaardige schoenen is dan ook een lange en complexe operatie, die zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd moet worden. Waardoor Giorgio herenschoenen de klassieke Italiaanse stijl, een mix tussen elegantie, traditie, innovatie en comfort hebben. Tevredenheid en vertrouwen van klanten geven dan ook richting aan het bedrijf en het merk Giorgio 1958. Dit geeft een trots gevoel op het werk en een duidelijke boodschap die zegt: "Jullie doen goed werk".

Giorgio 1958 online bestellen

Bekijk de collectie van Giorgio 1958 bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.