< Vorige pagina

Jongens Instapschoenen

Aantal
Filteren
Filters

Jongens Instapschoenen

In de zomer zien we steeds meer leuke jongens instapschoenen. Veel jongens instapschoenen zijn geïnspireerd op de espadrille, die ook bij papa en mama favoriet is. Voor jongens zijn deze instapschoenen verkrijgbaar met de kenmerkende touwzool, maar ook een sportieve sneakerzool zien we onder veel jongens instapschoenen terug. Ideaal voor jongens die graag willen rennen en vliegen en toch een luchtige zomerschoen willen dragen. Is zo’n jongens instapschoen wel wat voor uw kleine man? Bekijk dan de collectie jongens instapschoenen van het merk Toms. Leuk feitje: bij elk verkocht paar schoenen helpt Toms draagt een steentje bij aan de levensverbetering in derdewereldlanden.

Jongens Instapschoenen online bestellen

Bekijk de collectie jongens instapschoenen op Nolten.be en bestel direct veilig via de webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Ben je niet tevreden over uw aankoop dan kan u die gratis retourneren en wordt uw aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.