Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Sendra 16367 Polverosso Oro

€ 269,95
  • EU
  • UK
  • CM
Maatadvies
Maat valt normaal
Artikelnummer: 0293-53-38527
Bekijk winkelvoorraad
Artikeldetails
Sendra 16367 western laars voor dames. Deze metallic leren enkellaars is uitgevoerd in vintage gold met een licht gedragen look. De laars heeft een spitse leest en schuine hak van 4 cm. De wreef heeft een traditionele western versiering evenals de schacht die ook is versierd met stiksels. De laars is voorzien van een duurzame Goodyear Welted loopzool. De hak is afgewerkt met rubber en de voering is volledig van leer.
Voering:
Leer
Sluiting:
Tubo
Zool:
Goodyear Welted
Hakhoogte:
4.0 cm
Materiaal:
Leer Metallic
Uitneembaar voetbed:
Nee - Vast Voetbed
Stijl:
Western
Schachtwijdte:
14 cm plat gemeten
Schachthoogte:
20 cm
Bezorging & retourinformatie

Bestellen

Je kunt bij Nolten als gast of met een account bestellen in 4 eenvoudige stappen.

Bezorgen & verzendkosten
Je kan je bestelling in Nederland laten bezorgen op een afleveradres, ophaallocatie van PostNL of ophalen in één van onze winkels. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Sommige items hebben een langere levertijd. Tijdens de Sale, acties en feestdagen is de verzendtijd 2-3 werkdagen.

De verzending van je bestelling in Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland is vanaf € 50,- gratis. Ophalen in onze winkels is altijd gratis. Kijk op de bezorgen & ophalen pagina voor meer informatie en de verzendkosten naar overige landen.

Betalen
Alle betalingen vinden plaats met een beveiligde verbinding. Je kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren via je eigen bank, met je creditcard of achteraf (alleen NL) na ontvangst van je bestelling.

Prijzen
Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. De prijzen die op onze website staan vermeld, zijn gelijk aan de prijzen in onze winkels.

Ruilen & Retourneren
Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf de eerstvolgende dag na ontvangst van je bestelling. Retourneren binnen Nederland & Belgie is gratis. Gratis retourneren is onverzekerd en voor eigen risico. Retourneren vanuit overige landen is voor eigen rekening. Je kunt een artikel altijd ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur van dezelfde prijs (alleen NL & BE).

Terugbetalen
Na ontvangst van je retournering wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugbetaald. Dit geldt ook voor artikelen in de sale. Stuur je alle artikelen van je bestelling retour, dan ontvang je ook de eventuele verzendkosten terug.

Stel een vraag over dit artikel?
Gratis verzending vanaf € 50,- & Gratis retour

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.